Voeg en Renovatie Zuid-Holland


gevelonderhoud.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Voeg en Renovatie Zuid-Holland
De Vink Gevelwerken
De vink gevelwerken is een familiebedrijf en heeft zijn sporen verdiend met de renovatie en restauratie van bestaande gebouwen. ons bedrijf is opgericht in 1902 door jan de vink en bouwt dus op meer dan 100 jaar ervaring. hij is opgevolgd door zijn zonen onder de naam gebr. de vink. de leiding van het bedrijf is nu in handen van eros de vink sr. en eros de vink jr inmiddels de 4e generatie in het vak van gevelrestauratie. wij onderscheiden ons in de markt door het leveren van een hoge deugdelijkheid in het herstel van metsel- en voegwerk. wij werken met beproefde methoden en de modernste hulpmiddelen voor het beste resultaat. voor aparte restauratieprojecten houden wij het stampen, trappen en 'in de rot zetten' van mortel in ere - vermoedelijk als een van de laatsten in nederland.
http://www.devinkgevelwerken.nl/

E. Hoogland Gevelrenovatie
Onder een gevelrenovatie verstaan wij het in nieuwe staat brengen van een beschadigde of verwaarloosde gevel. mocht een gevel ernstige gebreken vertonen zoals slechte voegen, alg en mosvorming, vochtdoorslag of scheuren, dan is een complete gevelrenovatie/restauratie de juiste beslissing.
http://www.voegbedrijfhoogland.nl/

Ed Swiebel
Stukadoorsbedrijf,stucadoorsbedrijf,stukadoor,stucadoor,stukadoors,stucadoors ed swiebel voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden in o.a den haag, zoetermeer, delft, rotterdam, leidschendam,wassenaar rijswijk voorburg en nabij gelegen steden bel voor een vrijblijvende offerte !!
http://www.edswiebel.nl/

Bescon Onderhoudsgroep
Bescon Onderhoudsgroep
http://www.bescon.nl/html/home/

Aanpak Gevelrenovatie
Gevelrenovatie, gevelreiniging, voegwerk
http://www.aanpakgevelrenovatie.nl/

Vochtstop
Vochtstop is uw partner bij het oplossen van vochtproblemen. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige oplossingen en deskundig personeel zijn we in staat om u snel en adequaat u van dienst te zijn bij vochtbestrijding. Onze klanten en relaties krijgen altijd het beste advies bij vochtproblemen. Heeft u vocht in huis? Zoals vocht in de muur, berging, kruipruimte of in uw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op. Onze vakmensen staan voor u klaar. Zo kunnen wij ook van dienst zijn bij het besparen op uw onderhoudskosten. De ervaring leert dat bij jarenlang uitstel van optrekkend toch tegen te gaan, u een hogere investering moet doen. Komt niet voor verassingen te staan en kies voor een uitstekende service met een overzichtelijk plan van aanpak.
https://www.vochtstop.com/

Stukadoor De StucMeester
Beste webmaster,\r\n\r\nIk kwam uw website tegen op het internet en wil mijn website http://destucmeester.nl graag bij u bekent maken ter vermelding op uw website, omdat ik denk dat deze goed past in uw link profiel.\r\n\r\nMijn gegevens:\r\n\r\nTitle: Stukadoor de StucMeester\r\nURL: http://destucmeester.nl\r\n\r\nCode:\r\n\r\nStukadoor De StucMeester\r\n\r\nIk heb een link naar uw website geplaatst op:\r\n\r\nhttp://destucmeester.nl/linkpartners/links-sub.html\r\n\r\n\r\nIk zie graag uw rectie tegemoet.\r\n\r\n\r\nVriendelijke groet,\r\n\r\nR. Schoonderwoerd\r\n
http://destucmeester.nl

Gevelrenovatie Vlaardingen
Bedrijvengids orangetip, precies...wat u zoekt!
http://www.orangetip.nl/content_bedrijvenoverzicht.asp?zoekbedrijfid=306550&openbedrijfid=306550

H.W. Rotteveel Voegbedrijf
Welkom op de website van h.w. rotteveel voegbedrijf
http://www.rotteveelvoegbedrijf.nl/

Van der Linden Onderhoud
Begonnen als bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf op het gebied van het totale onderhoud van huizen en gebouwen. Daarnaast heeft Van der Linden Onderhoud zich ontwikkeld tot een gerenommeerd betonreparatie- en afwerkingbedrijf. Naast onze gevelrenovatie- en betonwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres voor conservering van stalen lateien, betonboringen, het plaatsen van Veluxramen, schilderwerk, kleine verbouwingen, timmerwerk en verder onderhoudswerk aan vastgoedobjecten. De instelling van ons bedrijf richt zich vooral op kwaliteit. Of het nu een groot project of een kleinere opdracht betreft, uitvoering naar tevredenheid van de opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. Alvorens een opdracht tot stand komt zullen wij in samenspraak met de klant alle wensen en werkzaamheden opnemen en waar u van ons ook een gedegen en eerlijk advies mag verwachten. Hierna brengen wij binnen 3 dagen een vrijblijvende offerte uit welke qua prijsstelling uiterst concurrerend zal zijn met onze collega?s. Tot onze opdrachtgevers mogen wij rekenen woningbouwverenigingen, aannemers, gemeentelijke diensten en een groot deel in de particuliere sector.Gaarne nodig ik u uit een kijkje te nemen op onze website om ons bedrijf en de specialiteiten beter te leren kennen. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen met Van der Linden Onderhoud.
http://www.vanderlindenonderhoud.nl/

Venibo
Betonherstel, gevelwerk, gevelisolatie, schilderwerk, betonrot, vloerafwerking, kitten, graffiti, voegwerk, metselwerk, balkons, vochtbestrijding
http://www.venibo.nl/

P.F. Boon en zn
Voegbedrijf boon den haag knipwerk restauratie stoomcleanen en impregneren hydrofoberen voor waterafstotend tegen milieu vocht regenwater
http://www.voegbedrijf-boon.nl/

Karel Kamp BV
Karel Kamp BV
http://www.karelkampbv.nl/

Hamans Voegbedrijf
Hamans Voegbedrijf
http://www.hamansvoegbedrijf.nl/

IMTO Benelux Groep
Gevelreiniging en gevelrenovatie. de imto benelux groep combineert meer dan 20 jaar ervaring in gevelrenovatie / gevel renovatie en gevelreiniging met vakkennis en een iso 9002 gecertificeerd kwaliteitsborgingssysteem
http://www.imto-benelux.nl/

Wallcare Nederland BV
Gevelrenovatie, vochtwering en het aanbrengen van coatings, zijn hoofdactiviteiten van wallcare nederland. voor wallcare is een uitstekende deugdelijkheid werk vanzelfsprekend, van offerte tot en met de oplevering en er na.
http://wallcare.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 16 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy